VIRTUELE MAAGBAND

Geen narcose, geen littekens, geen herstelperiode! Blijvend resultaat! Wereldwijd getest!
Hoe werkt het?

maagband

Virtuele maagband:
het veilige alternatief voor een maagbandoperatie

Obesitas is een levensbedreigende aandoening die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit. Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen. Om dit op te lossen wordt vaak een maagbandoperatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico’s verbonden. En de onderligende redenen waarom je te veel eet worden niet aangepakt.
Dankzij de kracht van Echte Hypnose, is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is. Maar dan zonder alle gevaren van een operatie..

Gewichtscontrole – we weten dat dieten niet werken

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.
De meeste diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

En wanneer je troosteten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht er tegen, het lichaam vecht er tegen en de dagelijkse omgeving vecht er tegen.
Hoe vaak hoor je niet over mensen die elke maandag tegen zichzelf zeggen: “Dat is het! Ik ga stoppen met eten. Zodra ik mijn diner heb opgegeten. En daarna eet ik enkel nog salade.” Deze goede bedoelingen storten natuurlijk snel terug in elkaar en daarna is het terug naar af en is het opnieuw miserie!
Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven telkens dezelfde omstandigheden zich voordoen.
Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben – maar wel alles eten waar we zin in hebben – kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar die zaken verminderen is realiseerbaar en vol te houden.
Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen.
Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te leren die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies – zonder dieet waardoor de huid zich beter aanpast.

Wat is het voordeel van dit programma?

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde volle gevoel geven, echter zonder alle nadelen!
Geen narcose
Geen littekens
Geen herstelperiode
De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets “blijft hangen”
Geen verblijf in het ziekenhuis
Je slankt nog beter af omdat…
JE MET DIT PROGRAMMA OOK DE OORZAKEN AANPAKT!

Waarom dan kiezen voor dit programma?
Waarom kiezen voor mij?

Omdat dit programma wereldwijd getest is en de beste resultaten garandeert.
Ik ben opgeleid door Rob de Groof, Rob is persoonlijk opgeleid door de grondlegster van dit programma “Sheila Granger”.
Ik wordt constant bijgeschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen i.v.m. het programma
Omdat je van mij goede begeleiding krijgt, ik help je heel graag om je doel te bereiken.
Omdat je bij mij in goede handen bent…

Uit de volgende drie producten van de virtuele maagband kan je kiezen:

gold-silver-bronze

Een normale maagband kost al snel tussen de 4000 en 8000 euro. Een HypnoMaagband kost veel minder en is daarbovenop ook nog veel vieliger. Neem contact met mij op voor de prijs van het programma dat het beste bij u past.

Wacht niet langer, neem de regie over je leven in eigen hand, investeer direct in de verbetering van de kwaliteit van je leven! Wil je meer weten welk programma het beste bij je past en welke investering dat van je vraagt, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een intakegesprek voor de hypno maagband.

CERTIFICAAT:certifiedpractitioner-dymphy-van-dal

Maagband vereist ook aanpassing leefstijl

Een maagverkleining of maagband heeft alleen blijvend effect als ook het eetgedrag en de leefstijl veranderen, zo concludeert medisch psycholoog Gerbrand van Hout in zijn proefschrift aan de Universiteit van Tilburg.
Van Hout concludeert dat patiënten die zich aanmelden voor een maagband of maagverkleining in psychosociaal opzicht duidelijk verschillen van de rest van de bevolking. Zo rapporteren zij een negatieve lichaamshouding, gestoord eetgedrag en een minder actief probleemoplossend vermogen.

Of het patiënten lukt om na de ingreep hun leefstijl te veranderen, blijkt mede afhankelijk te zijn van psychologische factoren, zoals de functie van eten voor de patiënt en de aanwezigheid van een sociaal netwerk.

Van Hout adviseert daarom om kandidaten voor een maagband of maagverkleining te laten begeleiden door chirurgen, gastro-enterologen, diëtisten en psychologen. Dan kan vóór een eventuele operatie al worden beoordeeld bij wie een ingreep niet het beoogde effect zal hebben.

Bron: nu.nl

Wat onze klanten zeggen

klant-dymphy

“Ik voelde me direct energiek en heel positief.
Zonder er bij na te denken drink ik meer water en is de zin in snoep en snacks verminderd.
Zonder teveel moeite heb ik bewustere keuzes kunnen maken. Meer bewegen en minder eten.”
– Sophie 


Paulina Nowakowska
“Natuurlijk zijn er weleens momenten dat het lastiger is om van al het lekkers af te blijven. Maar vraag me niet hoe het komt maar ik kan het makkelijker hervatten, waar ik vroeger waarschijnlijk de handdoek in de ring had gegooid.”
– Lisa 


 
“Als je ging lijnen leek het wel of je meer zin in iets lekkers kreeg nu met de hypnose heb ik dat niet.
Je kunt makkelijker nee zeggen, ook al pak ik soms toch wel wat lekkers.”
– Marianne