SLEEPTALK

SleepTalk is een eigenwaarde programma voor kinderen, ik leer ouders om kinderen innerlijke kracht te geven terwijl ze slapen. Gewoon door 2 à 3 minuten iedere avond te praten met je kind. Het maakt een groot verschil in de manier waarop ze denken, in de manier waarop ze met anderen omgaan, het creëert zo’n positieve onvoorwaardelijke liefde in dat kind, het creëert een kind wat meer in balans is. Het helpt niet alleen om je kind eigenwaarde op te laten bouwen maar het zorgt voor positieve verandering in het hele gezin.

Wat houdt dit in?
Het woord ‘SleepTalk’ zegt het al, praten tegen je kind terwijl je kind slaapt volgens een methodiek.

Waarom doe je dat?
De meeste kinderen gaan onbezorgd door het leven, maar soms kunnen kinderen ook een extra steuntje in de rug gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze niet lekker in hun vel zitten of omdat ze met een issue worstelen.
SleepTalk is veilig en je bereikt je kind via het onderbewustzijn.
Boodschappen uit het onderbewustzijn kunnen een krachtig positief effect hebben op het leven van het kind.

Hoe vaak pas je SleepTalk toe?
Elke avond à 2 minuten gedurende 3 maanden.
Door iedere avond een SleepTalk te geven kan je je kind helpen om van zijn issues af te komen. Issues zoals onrustig zijn, geen controle hebben over emoties, woede-uitbarstingen ervaren of zich niet kunnen concentreren. SleepTalk kan hierbij een belangrijke rol spelen om het kind te helpen.

Het resultaat?
Kinderen vinden zelfvertrouwen terug, kinderen voelen zich geliefd, zijn vrolijk en staan gelukkiger in het leven.
SleepTalk schept een onvoorwaardelijke vorm van liefde naar je kind toe. Het creëert een gelukkig kind en een meer evenwichtig kind.
SleepTalk is een proces, je kunt het toepassen vanaf 18 maanden tot een twee jaar na de puberteit.
Het helpt niet alleen je kind met eigenwaarde opbouwen en geluk in het leven te brengen maar ook in het gezin zal je merken dat er positieve veranderingen uit voort komen, b.v. je kind gaat voortaan graag naar school waardoor je hier geen discussies meer over hoeft te voeren. Of het plast niet meer in bed, waardoor het kind zich veel beter voelt en jullie allebei een goede nachtrust hebben. Of je kind bijt na verloop van tijd geen nagels meer. SleepTalk pakt de oorzaak aan niet de symptomen.

Psychiaters en psychologen over heel de wereld werken met SleepTalk en hebben het positief bevonden. Indien je testimonials in wilt zien wil ik daar graag voor zorgen.
Het SleepTalk proces is goed voor ieder kind, niet alleen voor kinderen met een issue. SleepTalk is geen therapie! Het is een liefdevolle bejegening van ouders naar je kind toe waardoor ouders verbinding maken vanuit oorspronkelijke liefde. Het enige wat je moet doen is iedere avond 2 à 3 minuten tijd nemen voor je kind. Het vraagt dus weinig tijd maar wel structuur. SleepTalk is een makkelijke methodiek om te leren en het is een cadeautje dat je je kinderen meegeeft voor de rest van hun leven.

Indien u interesse hebt en meer wilt weten over SleepTalk neem dan gerust contact met mij op. Eventuele vragen kan ik dan beantwoorden en we kunnen een afspraak maken voor de volledige uitleg.

Voor de volledigheid: ik sta geregistreerd op de volgende SleepTalk website www.sleeptalkchildren.org