OLDPAIN2GO

Oude pijn los laten
Pijn heeft een doel wanneer het gaat om een nieuw letsel of probleem. Het geeft ons de urgentie om een issue te behandelen, relevant voor hoe groot het probleem is. Echter zodra we een goede medische diagnose hebben kan het weefsel helen, of het zal nooit genezen, maar het kan ook zijn dat er niets meer aan gedaan kan worden behalve pijnverlichting. Dat is wanneer OldPain2Go kan helpen – zelfs wanneer niets anders helpt!

Onze lichamen zijn wonderen van de natuur en in de meeste gevallen helen ze zichzelf zonder bewuste input van ons. Het is dit aspect van de geest dat OldPain2Go zich gaat mengen hierin. OldPain2Go doet het op een totaal unieke manier – het zorgt ervoor dat het Onderbewustzijn en het bewuste aspect met elkaar praten met mij als tussenpersoon. Het enige wat ik als gekwalificeerde tussenpersoon hoef te doen, is met je te praten – het is geen hypnose –  er is geen trance nodig. Het is een eenvoudige methode op basis van hoe de hersenen dingen verwerken op dezelfde manier als bij ieder ander. Wanneer we blijvend pijn houden, lang na de eerste waarschuwing dan is de pijn overbodig geworden, het enige wat we moeten doen is het oude, nutteloze verouderde programma wijzigen. Dit kan alleen worden gedaan op het niveau van het Onderbewustzijn en ik zal je in elke stap begeleiden op je pad om je zo pijnvrij mogelijk te krijgen – meestal is dat helemaal vrij van die Oude Pijn.

Wat als je al heel lang pijn hebt? Je kunt dit vergelijken met berichten die op je antwoordapparaat staan. Die luister je ook niet iedere dag elk uur af. Daar ben je je niet bewust van dat die er nog op staan want je verwijderd ze vaak meteen. Oude Pijn is als een antwoordapparaat, het vertelt je een bericht dat al lang geleden is gebeurd. Als het niet nodig is je hier aan te herinneren dan kan je het veilig opnieuw instellen.

Op de volgende link sta ik geregistreerd als beoefenaar; http://oldpain2go.com/practitioners

Wat heb je te verliezen – alleen de pijn! Kom nu in actie, waarom nog een seconde langer pijn hebben.