HYPNOSE

Wat is hypnose:
Hypnose is een heel krachtig en zeer dankbaar hulpmiddel om je doel te bereiken. Denkbeelden, overtuigingen en emoties, kun je tijdens hypnose om laten zetten in een gewenste vorm.
Echte hypnose gaat direct naar de oplossing om het gewenste resultaat zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen.
Ik draag het onderbewustzijn op om, namens jou, dat te gaan doen wat je verstand wil.

De menselijke geest is onder te verdelen in het bewustzijn, onderbewustzijn en het onbewuste. Ze hebben alle drie hun eigen verantwoordelijkheid voor het uitoefenen van taken
Met je bewustzijn lees je nu deze tekst om dit te analyseren en te begrijpen. Echt bewustzijn is inzicht en actie.
Ons onderbewustzijn beïnvloed ons bewustzijn door allerlei signalen naar het bewustzijn te sturen zonder dat je dat merkt. Het besef dat een kachel heet is, is bijvoorbeeld in ons onderbewustzijn als ervaring opgeslagen. Hier zijn de emoties opgeslagen. Het onbewuste ligt nog dieper, deze stuurt diverse lichaamsfuncties aan zoals de hartslag, de ademhaling en de spijsvertering.
Hoewel het onderbewustzijn niet altijd door het bewustzijn kan worden benaderd, is dit vaak wel het geval door middel van hypnose.

Een speciale bescherming is de kritische factor, deze bevindt zich tussen het bewustzijn en het onderbewuste. Dit is een vergelijkingsmechanisme. Terwijl nieuwe informatie binnenkomt in het bewustzijn moet het eerst erkent worden door het bewuste en dan langs de kritische factor voordat het een overtuiging, gewoonte e.d. kan worden en het opgeslagen wordt in je onderbewustzijn.
De kritische factor is de reden dat de bijna niet te veranderen overtuigingen en gewoonten vergeleken worden met de informatie in het onderbewustzijn. Als het overeenkomt, wat al in het onderbewustzijn zit, vooral overtuigingen en gewoonte gaat het er direct in en worden reeds bestaande eigenschappen versterkt, deze overtuigingen en gewoonten worden sterker in je leven. Maar als het niet overeenkomt, gaat het in je onderbewustzijn in de informatie-database: dingen die je wel weet, maar geen invloed op je leven hebben.

Door het bereiken van acceptabele en selectieve gedachten omzeilen we de kritische factor. Dat is wat hypnose doet.
Een voorbeeld daarvan is dat de vergelijkende kritische factor omzeilt wordt en informatie rechtstreeks naar het onderbewustzijn gaat en invloed heeft op onze overtuigingen en gewoonten, zodat we hierin al direct krachtige veranderingen kunnen realiseren.

Wanneer ik met je werk en met de hypnose begin, gebeurt dat middels een hypnotische inductie. Dit helpt je slechts te ontspannen en je aandacht te focussen.

Hypnose is zeker geen slaap! In de hypnotische staat ben je er wel degelijk bewust van wat de HypnoseCoach zegt en houdt je gedurende de gehele sessie zelf de controle. Wanneer het indruist tegen je persoonlijkheidsstructuur dan kan je te allen tijde uit de hypnose stappen.
Je hebt geen bepaald gevoel bij hypnose, iedere persoon beleeft het op zijn eigen manier. Het is ook niet belangrijk hoe je de hypnose beleeft, het is het resultaat dat telt, indien dit een heerlijke beleving is, is dit mooi meegenomen.

We zijn allemaal in staat om hypnose te beleven. De trancestaat die door de HypnoseCoach doelbewust wordt opgewekt is iets dat we meerdere keren op een dag ervaren, bijvoorbeeld als we door een raam staren en in gedachten zijn. Ook tijdens het autorijden komt het voor dat we ons niet kunnen herinneren wat er onderweg precies gebeurd is, terwijl er al een half uur verstreken is.

Wat is directe hypnose?
Directe hypnose vindt haar oorsprong bij één van de moderne grondleggers van Hypnose, namelijk Dave Elman.
Tijdens de hypnose werkt de HypnoseCoach met suggesties. Suggesties kunnen op een directe manier als een vorm van een instructie aan het onderbewustzijn doorgegeven worden waarna het onderbewustzijn deze instructies zal opvolgen.
Directe Hypnose werkt vrijwel direct en effectief.

Waar is hypnose geschikt voor?

  • zelfvertrouwen
  • loslaten
  • stoppen met roken
  • virtuele maagband
  • depressie
  • pijn
  • stress
  • angst
  • Beslissingen maken
  • Slaapproblemen

Staat je wens er niet bij neem contact op, hypnose doet wonderen!

We verwonden onszelf door de ideeën die we koesteren. Hoe vaak heb je jezelf verwond door boos, bang, jaloers, of wraakzuchtig te worden. Dit zijn de gifstoffen die je onderbewustzijn binnen komen. Wat je onderbewuste waarneemt neemt hij aan voor de werkelijkheid. Je bent niet geboren met deze negatieve houdingen. Voed je onderbewuste met leven gevende gedachtes, en deze negatieve gedachtes zullen dan geen grote rol meer spelen in je leven.
Door hypnose is het mogelijk deze houdingen te veranderen!

Wat onze klanten zeggen

klant-dymphy2 Stoppen met roken…een issue!?
“Rook ik veel… nee! Dus kan ik zomaar stoppen… nee, toch niet!
Zou Dymphy van Dal een oplossing zijn… ja, dat bleek.
Na een hypnose bij Dymphy is het mij gelukt om gewoon te stoppen met roken. Vanaf het moment dat ik bij
Dymphy buiten stap, is de sigaret uit mijn leven. Geen ontwennigsverschijnselen, niks. Enkele dagen later benauwde het niet roken mij weer. Contact opgenomen met Dymphy en na een korte gratis sessie behoor ik nu helemaal tot de Niet Rokers. Wat een rust!
Een ding is wel van belang…je moet het zelf willen. Anders kom je er niet.”
– Angelique